Taylor Lautner HOT, Robert Pattinson NOT !

Har nu kollat på New moon. Tyckte den va bra men  den slår ju värkligen inte twilight <3
Den va ju värkligen inte som jag hade tänkt mig men den Va faktist bra ! Blev lite besviken på slutet för de va inte alls så  jag ville att de skulle sluta.. men de e klart svårt beslut för bella där. Vet va jag hade gjort iaf (A)
Och så klart såklart Så fasna jag vid Jacob.. Inte så att han e så jätte supper snygg men han e så charmig o sööt och den transformed kroppen Dhaaam sånna biceps :D Ne men helt sjukt faktist.. Han gör sin roll jätte bra Love him =)

Men Edward Var jag inte lika glad med. Jag tyckte inte han va snygg i 1an men han gjorde fan sig så mkt bättre där än i denna.. asså han såg bara Sunkig, Äcklande & en hårig spinkig häng mage inte direkt en topp favorit om ni frågar mig. Alltså helt seriöst fattar inte att många brudar står o skriker efter han så.. asså när han va me i harry potter va han inte alls så populär. o många hade inte änns lagt märke te han där. Så e de bara dom i rampljuset som folk intreserar sig av ?
Aja tur att alla har olika smaker iaf.

Men nu ska jag kolla klart seindfeldt o sen krypa ner i sängen.




Lilla Älsklingen frisk igen =)

Nu är äntligen min lilla Älskling frisk igen..
Tyckt så synd om han när ba suttit i min famn o knappt sagt nått ba gnällt till lite.
Spytt o feber o massa sånt.. Han har inte käkat så mycket mest Vittbröd o vatten..värsta fängelse maten stackarn =/ nu vill han inte änns kolla på vattnet förstår han de blir ju äcklit till slut. O sen har han fått isglass me vilket han ÄLSKAR..  Vem gör inte de ? =P

Men nu kollar jag på gossip girl pånätet orkar fan inte vänta tills nästa sönda=) men nu får jag pausa för nu kommer Ugly Betty o sen DHW.  Får kolla Gossip mellan pouserna ist =)

Svin influänsan !

Har sån jävla panik för den assåå.. De e ju inte bara mig jag har o ta hand om utan även sonen.. det e svårt att ta beslut för en person som inte vet va inebörden e lr som jag inte heller kan förklara för =/ För asså ger jag han vacsin så kmr han att må dåligt utav de vissa som får hög feber o fross.. de va en 4årig kille som hade tatt vacsinet o när han satt på ett café me sin pappa så började han skaka o vek sig bakåt och ögonen rullade bak och man såg bara de vita.. efter de låg han i koma han dog inte men ändå..  sen om jag inte ger han så kan han få svinfanet.. asså de går ju att bota men ändå. Vill värkligen inte se han lida.! Och de va en 3 årig pojke som var förtidigt född han hade även någon muskelsjukdom och df ingick i risk grupp.. Föräldrarna hade inte fått nån information om de men iaf pojken hade blivit väldigt sjuk och hade diaré ochskrek hela tiden plus han hade inte ätit på 5 dygn.. dom åkte in te sjukuset för o kolla.. sjuksköterskan sa att de bara va o ge mat ersättning (kokat vatten med salt o socker) Dom gjorde de men nästa dag hade de blivit sämmre pojken fick svårt för att andas.. så föräldrarna ringde ambulansen men sa att dom fick åka in själva dit. Riktigt Jävla dålig stil asså sågör man fan inte.. men dom åkte in snackade me doktorn o då sa han att de va väldigt allvaligt så dom tog nålar i han  för att kolla massa saker.. Men efter ett tag så orkade han kropp inte mera så att hans hjärta stannade.. Sedan efter åt så visade det sig att han hade svin influänsan plus en annan influänsa. Vilket gjorde de mkt jobbigare för honom  Stackarn.  R.I.P



så va fan gör man? de går ju inte att bara låsa in sig o sitta i ett hörn med gasmask på sig o va livrädd.. asså de går ju fan inte..

Så df funderar jag ska jag låta han ta de lr inte?
Asså de e så svårt för tankarna bara flyger omkring i huvudet.. Ne men ska försöka sova nu o slappna av lite för jag strässar fan bara upp mig..


Fars dag <3

Grattis Pappa Älskar diig Jätte mkt ! Förlåt att jag lämnade dig idag men dont worry be happy =)
Tack för allt värkligen. du betyder så mkt för mig o vart min stora idol sen innan jag änns börjat gå ..
Och du har hjälpt mig så mkt under åren så du anar inte räcker med att du ringer så blir man glad, för de e faktist mysit när ens  föräldrar ringer även om man inte säger de så e de så, för man känner sig älskad o saknad..
 
De e du nu. Saknaden är stor och Älskar dig kommer jag alltid göra..  Finns på andra sidan luren om du behöver prata av dig näär du vill.. utom mitt i natten då jag behöver min skönhetssömn..
Du e lite gringo ibland men du e min dady cool ;)

Älskar dig papi <3
 Och böla inte för mycket när du läser detta bara =)

Torskar vid tven ikväll

Just nu kollar jag på  Ugly Betty som jag älskar.. men måste erkänna att denna säsongen inte alls e lika bra som dom gammla.. men men  de kommer la ett som e bättre snart =)  o sen kan man  bara inte sluta att se de heller för man fasnar ju vid de o plus så blir de alltid spännande i slutet o de e då dom stänger av de.. Smarta faktist..
Naw o nu gifte daniel o dan efter när han packade så va hans canser fru ( Molly ) i badrumet. daniel fortsatte babbla men fick inget svar så han sprang in dit o kollade .. och självklart ligger hon på golvet och har svimmat så sluta de:P

Göttans för nu börjar desperat Housewife.  och efter de Christen så uppdaterar kandske mer sen

Läppsyl Beroände.

Hittade mitt läppsyl nu fan letat efter de svin mycket och självklart låg den i jack fickan. HAr fan haft svin torra läppar nu bara för de så bombade sönder så fort jag hittade den, så nu e dom mjuka igen =D
Jag stör mig för har man tatt det en gång så måste man ta mer o mer. för när de e borta blir dom torra igen o vad e som gör att man blir så beroende utav det? =O inte bra asså ..  Men den jag har nu den får man typ vita läppar av så alla tror la att jag e sån fjortis som tar idomin salva vilket jag inte gör!!  

Prodjekt runway 3

Sitter o kollar på Prodjekt runway 3 nu skit bra Älskar denna sesongen me. HAr sätt den innan men så bra e de ;)
I detta avsnittet ska dom desina kläder till sig själva och att dom skulle funka att resa me o grejen e den att vissa av dom har Skevaste smaken ever.! asså fattar inte vad dom tänker :O


Uli en lång sommar kläning jätte fin där uppe men inte efter midjan då ser de bara ut som en hösäck och aldeless för lång.   gör alltid samma sorts kläder hela tiden lite jobbigt faktist alltis samma somar tyger.

Angela hon försöker bara komma med nån ny hippie vertion =O 2 stora tyg blommer på varsin röv halva. Fult och nått Fult rosa pos linne som som e instoppat i dom bruna byxerna. NOT OKEY!

Laura gjorde en elegant kläning jätte fin faktist men gillar inte färgen för de ser ut som de e hennes egna hud så .

Jeffrey var riktigt bra.. han hade ett svart linne med nån döskalle tryck av "diamanter" över de en mörk lila kavaj och ett par svarta thigt byxer.  Och van även utmaningen =D wohoo ;)

Vincent hade gjort en vanlig svart V ringad tröja och ett par svarta byxar. Mm såg mest ut som en pjamas!

Michael hade gjort en vit t-shirt me nåra ficker o så. o vita byxer me en massa snören som hängde.. jävlit stilrent faktist.!

Kayne hade en svart skjorta  med nått rosa flader musvinge liknade de Så jävla ful asså och sen hade han gjort ett par svarta byxer De va änna lite Elvis stuk över de hela.. såg inte riktit klock ut men men .. 


Nu ska jag mysa lite me Sonen som vaknat

Up's n Dawn's

Dagen har vart både upp och ner.. ska la börja me de negativa.. Spara de bästa till sist ;)

Okej VAknade i morse kännde mig riktigt taggad för att jag hade bestämt att jag o nadja skulle åka till min mamma o kolla på matchen där. MEn nejnejnej inte har man sån jävla tur så att de håller. Dåliga e då att IFK förlorade vilket fuckade HELA dan..! Jävla gnagare =S  Första halv lek va svin bra.. o målet va fan snyggt;) Olsson bröstade in den ;P men andra halv lek tror jag  IFK tappde greppet.. dom blev helt enkelt för kaxiga o va helt övertygade om attdom skulle vinna.. Man kan fan inte tänka så. de e en avgörande match vad som helts kan hända!! dom Tappade markeringar gav bort bollen som de va julafton.. ne men seriöst Kämpa till slutet gubbar <3 I glädje som i sorg IFK Göteborg <3


Men mamma hade iaf Bokat en bil så hon kom hit och hämtade mig och nadja.. För jag vågade inte åka in te stan när de va sån kallabalik där =O Wah bara forsade rått jävlar från tåget. man hade ju inte velat stöta på dom.. inte för jag tror att dom hade boxat mig när jag går med en barnvagn men man vet ju aldrig.
Sen så drog mamma gasen i botten hon va tvungen och lämna tbx bilen innan tiden va ute annars hade hon vart tvungen och betala 500 spänn extra. Och mamma va så snäll som köpte sushi innan me Thanx =)  och så va de typ 7 minuter kvar tills bilen skulle lämnas. jag o nadja slänger utt allt i bilen förutom xavi som sitter i barnstolen som jag tog ut försiktit =D Mamma körde iväg medans vi kämpade upp med grejerna.. Självklart va de nån som flärpade me hissen där uppe o sa att de skulle ta en liten stund ja o nadja me inget tålarmord bär upp vagnen för trappan ist =) När mamam kom berättade hon att klockan i bilen hade gått för långsamt men som tur så han hon komma 2  mins inann de blev 500 spänn te dom suckersarna haha =D När alla va mätta o glada satt vi ner o tjötade lite o villa ut tjockis magen ;) förutom mamma som skulle virra runt..  Jag då som va största mat vraket käkade upp 9 bitar fast hade 3 kvar vilket jag knökade i mig 15 minuter senare.. så kommer nadja o kim som bara käkade 6 bitar jo just de fick 2 bitar av dom med=) haha de finns allt en liten tjockis inom mig som vaknar till liv ibland (6)  Men anyway Kollade på matchen satt helt inne i de Så knuffar nån jävel ner Min Hysen =O men de va lite tur ändå för när dom zommade in reprisen så fick jag se ans ass i slowmotion =D hehe fett nice ;D
Vilket var en av dom bra sakerna som hände den andra saken va att  xavi har ju änna börjat gå lite små steg så mallan. De mesta han har gått nu e 11 steg.  men idag så Gick han och höll fast i mina bern men så släppte han  och gick typ 7-8 steg till kims säng han har aldrig släppt frivillit så bara, Helt underbart e de =D

Såg nu på nyheterna att de va massa hulliganer som stog o hoppa på polis bilen hahaa :D Jävla zoo de blev helt plötsligt Bårde råtterna o grisarna flamsade runt överalt.!
Såg lite innan på Jävulen bär prada sett den innan har bara alltid missat början. men den e bra.
men gillar mer komedi o skräck =D

Ne nu ska jag nana inget mer som jag hade i mina tankar iaf 



RSS 2.0