Pratar ut..!

Tjenare..! vet att jag inte har gjort inlägg på ett jävla tag men inte så många så många som läser min ändå så synd för mig, men skiter i er ändå era RÖV UNGAR ;D Ne men har börjat skolan nu .. Soft folk faktist trodde jag  skulle komma med massa blonda snobb fjortisar vilket jag inte gillar =) hela klassen e fullt av blattar, Tackolov=) haha ne men svennar går oxå  bra bara dom inte e fjortisar =P ska jag snacka när jag själv e svenne ;)  haha ne e REMIX =) ne tror jag ska gå ner o hämta min caffe latte som pappa köpte... GÖDIS=)

Så nu va jag tbx här =) den va go men den jag köpter igår me nadja va mkt godare..  Den va brun vet jag kom inte ihåg va de stog på men  men märket heter Emmi. den som pappa köpte va röd o  heter Caffé Latte Espresso.

Och imon ska Jag och MIN Jenni först till ale torg o kolla in kläder och väska.. För kim (min  syrra) hade köppt en snygg väska där på lindex. de fula me den va bara att den hade en indian toffs o de e de värsta som finns när dom förstör me sånt pyssel.. men kim gillar den så bra för henne iaf =) ne men hon sa iaf att de fanns mera där så får la kolla runt lite.. För en i min klass har exakt en sån väska som jag ville ha.. o palla köpa den nu o säga " ne men jag ville ha en sån innan jag träffa dig" ofta hon kommer tro på de hon kommer toffla mig o sånt.. HAHAHA skoja bara.. Läs inte de silvana =)  inte för jag tror de men ändå =P Iaf sen ska jag o jenni förhopningsvis  åka in till stan om hon hittar fritidskort eller nått =) i hope so.. För jag har hittat en marin blå lång tjock tröja o jag vet inte hur länge jag har tjötat om att jag vill ha en blå tröja så iaf..  den e på fjortis affären bikbok men nåär jag gick dit igår så fanns den såklart inte där.. FITTFAN*  så får gåo leta efter andra bikbok affärer för MÅSTE bara ha den.  fanns oxå i lila o rosa. men den rosa va oxå snygg annars får  jag la ta den lila då =( Snyft*
Och sen som alla kanske hört så har jag och daniel gjort slut.. Vi bråkade jävligt mkt o blev att vi aldrig va me varandra specielt mkt för han va ute väldigt mkt o jag stack te daura.. så de blev att man blev ifrån varandra och blev mest som vänner. Jag tar på mig hälften av skulden för jag har vart en jävla bitter fitta mot han oxå så förstår la att han me blir sur men sen e han oxå ett litet svin ;) hihi så e iaf singel  nu lite skörnt fast väldigt tomt..  för har haft daniel nu vid mmin sida mer än 2år så det blev värkligen en förändring för mig..
Men men Life goes on anyway ;) haha jo alla frågar mig  hur jag kan vara så jävla glad över de me de e så att dom 2 första dagarna grät jag mig till söms, men kom på att de inte ledde nån vart.. så tänkte hjag på hur jävla sur  jag hade vart och hur mkt jag ändrat mig sen jag va liten. för när jag va liten va jag alltid glad, tänkte alltid på alla andra mådde o hatade när folk bråkade o va lessna.. så  tänkte jag att jag vill vara den gammla michelle fast en mycket mer socialare person inte så jävla blyg jag va.. jo visst jag e lite blyg nu me men inte lika mkt =) så kasta den lessna fejset i papperskorgen för den leder ändå ingen vart.. Så nu e de bara lushielilush som sitter här o flummar runt.. Så klart är min största anledning till att vara glad är ju min son Xavier som alltid ger mig de sköna smilet så man bara smälter , vill inte heller svika han Vill va den mamman han är värd.. vilket är de alra BÄSTA..  o jag e faktist rikttit jävla bra men kan alltid bli bättre =) men nu ska jag dega lite sims 3 vilket jag har gjort de snyggaste huset ever..Stolt* ska lägga in bilder sen tänkte jag visa mina arshitekt kunskaper =) haha väersta dyslektikern e jag =D aja Talk lather bithes.!!

Xavi på dagis <3

Vaknade på morgonen av att sonen är lika pigg som vanligt. men ledsen för att han e hungrig.. Han fick väling så gick vi upp o satte oss o lekte.. Men så va ja lite hungrig så satte han i stolen så fick han macka och yougut ofc glmmde jag att käka.. mackan ville han inte ha så han tog lite yogurt ist. sen satt vi o myste han var bväldigt trött och mammig.. SÅ MYSIGT.! sen delade vi på en bannan för att jag tyckte att han inte käkat mycke.. men så  när vi va klara satte ja han i vagnen o gick iväg te bussen.. haha så när vi gick av såg jag ellenor, och hon klär sig fortfarande som en slyna. Förvånar mig inte heller.. men sen när vi va framme på dagiset så tog jag av han uterkläderna. så kom fröken in o tog hans hand hand koplade genast va som skule hända tog tag i min hand o började gnälla lite..tämkte ba nej de här kommer aldrig funka.. så jag sa till han , hej då nu ska mamma gå. o vinkade till han . han pekade mot mig och började gråta jätte mycket.. Hur kan jag lämna min son så jag är inte van vid det han har alltd funnits vid min sida alltid suttit på min högta arm . klart jag vill att han ska gå kvar på dagis för vill hatt han ska bli socialare, skaffa kompisar o lära sig nya saker. Tyvärr kan han inte följa med till min skola o jag kan tyvärr inte stanna hemma med han för vill ha jobb så jag kan köpa massa grejer till han.. Älsklingen då SAKNAR DIG MASSOR <3 
Gick till daura efter jag hade lämnat han så ringde jag till dom och frågade hur de hade gått så sa dom att de hade gått upp och ner men att de va lungt nu o att han satt och åt. men så efter en stund började han gråta igen o där brast mitt hjärta känndes som den hade delat sig i tusen bitar. Tycker synd om min lilla älngel <3  vill så gjärna bara gå dit o hämta han men då när jag kommer börja skolan kommer han tro att jag alltid kommer komma innan o de e ju inte bra =/ men på lörda o sönda kommer han stta fastklistrad hos mi.. men jag ska käka frukost nu ville bara lätta på mitt hjärta så ni kan förstå hur jävla jobbigt de e =( <3
                                                    

Gud, finns han lr inte?

Ja har funderat lite idag på om gud finns lr inte.. jojo kanske inte så intresangt för er men skiter jag  i..  Jag själv är inte troende , jag tror inte på gud o jag tror inte heller på nått jävla big bang o att männiksor utväklades från apor till människor. o om vi hade gjort de varför gör vi inte de fortfarande ? Tror dom "vetenskapsmännen" som har hittat på de bara tog nått snabbt förslag för att folk skulle bli intreserade o sluta tro på gud.. men det lilla ordet big bang har fått mig på bara fler frågor.. Hur fan blev de big bang ? för en plus och minus atom kan inte krocka.. Hur börja de växa?  Nått måste ju börja hela skiten.   De var mer jag undrade innan men kommer inte på de just nu =P
Jo o sen de me Gud.  teorin värkar lite logisk finns alltid svar på dom flesta frågor.. Börja med Adam han va lonly fick Eva och dom gjorde barn osv. Men jag fattar ändå inte om han slängde ut dom i paradiset för dom tog hans äpple..  o ville testa oss o se om vi tror på han, vad som än händer. o att "Ängeln" som heter jävulen att han ska plågga oss me sonami, tornados osv. Men om han nu inte gilla att eva och adam tog hans äpple vf plåga oss som inte gjort de.. jo visst kanske e osäker på om vi tror på han lr inte.. men hur kan man tro på nån som man inte änns har sätt?
Personligen så tycker jag de e mysigt o lyssna på berättelserna om moses, jesus, noa & dom. Men ändå så fasnar inte gud för mig.. för nånstas i de hela låter de inte bra.. vet inte vf men .. om en man har skapat jorden o univärsum vf skapade han inte liv på andra planeter. lr e de bara ett spratt av jävulen så vi ska hoppas på att de finns ufon så att vi skulle kasta bibeln åt sidan ?  för enligt vetenskaps männen finns de ju bara vintergatan en fis i rymden. så om de nu finns liv i dom andra galaxerna.. gör han såhär med dom oxå då ? lr e de guds bror ? aah men du fattar de låter ju bara skevt.. HUR FAN GICK DE TILL !!? seriöst får flipp för daniels familj e väldigt troende..  så snackat lite me dom om de o maria säger .. ne men jehova e den rätta tron! Tänk om de inte e de dåå. tänk om de e allah som siter där uppe o spejar.. hade d evart jävligt tjört för oss typ handgranat o sånt.. lr han indiska elefant shitten... ? Skev..! kanske e djurens gud  =D ne men iaf.. låtter vättit men ändå inte.. kommer inte tro på de för änns jag får de bevisat att de e Gud som har skapat oss.. 

                                                                            

Sjuk =/

Vart hemma hoos mamma o mysat denna helgen =) jätte trevligt va de förutom min grova hosta.. Asså lovar har svin ont i halsen o snyvig som fan.. Plus att de har hänt en sak me mina tänder men de tänker jag inte säga, ni som vet  SSSH =)

iaf så va de IFK mot helsingborg idag.. Första halv lek va toppen ;) Ifk tyrckte på som fan håll temppot uppe hela tiden.. på 2 mins gjorde IFK två fett snygga mål ( Stolt ). MEn i andra halv lek vette fan va dom sysslade me .!? känndes som dom va så själv säkra att dom skulle vinna så dom inte konsentrerade sig lika mkt vilket gjorde att Helsingborg kviterade  *Suck.. Fick 1 poäng iaf...  Men vi leder fortfarande vilket vi ska fortsätta göra och vinna=)
1. IFK GÖTEBORG        36
2. Elfsborg                   36
3. Helsingborg              35
4. Kalmar                     34
5. AIK                          34


FORSA BLÅVIT!   




                                                                                                                                                                                                Pösss


Top 10 !

  1. Channing Tatum.
+ Så jävla sexig e han bara. Smile gropar, nice kropp, fina läppar & kan dansa!
- Hans öron sticker ut, men lite gullit ändå.




2.Mario Lopez
+ Va ska man säga, bomb.  En bild har mer en 1000 ord
- Lite sliskig



3. Cristiano Ronaldo
+ Snygg. fin kropp & ska börja i Real Madrid
 - han har för tjock hals



4. Orlando Bloom
+ Hund ögon , charmig & Fin röst
- Skägget. Haha


5. Omarion
+ Sjunger, dansar, Het krop & supper gullig personlighet
- Stora näsborrar


6. Chace Crawford
+ Väldigt Snygg, Fina ögon & feta biseps
- Inga speciella magrutor



7. Heath Ledger
+ Smilgroppar, fina ögon & skön stil sån bad boy fast han cutar till de.
- Stor mun & är död. R.I.P



8. Kellan Lutz
+ Sjukt snygg kropp, Sexiga läppar & ja bara älskar när killar passar i mössa
- Han e blond igentligen



9. Tobias Hysén
+ Snyggaste röven, fin kropp, dör när jag ser kinderna & gör mig stolt på plan
- För avlångt ansikte



10. Ed Westwick
+ Fräsh Stil, Bad boy & Grova käkben
- Ingen fin mage




No Bady is perfect, but they are so clouse you can get ;)

Hem te Pappsen!

Ska hem te pappa idag för att jag ska te tandläkaren imon. Synd ba att Della och Lucas skulle åka te sin mamma. Men kunnde ändå inte stanna så länge för ska skola in Xavi på dagiset, lessamt kommer de bli o behöva lämna han så  men måste ta hand om skolan nu har väll alltid gjort de men änndå. Så sorry Bitches om ni inte hinner träffa mig =P   
Så käka Xavi bannan förut också Blev lite kletig Men ba så de funkar.. Ni efterblivna som inte vet så har jag en son på 1 år =)  alltid nya frågor varje gång ..

Ja de e MIN son =D Världens sötaste me Älskar dig mest gubben <3
    Pöss<3

Välkommen till min nya blogg!

Vet att jag alltid tjötar om att jag aldrig skulle skaffa blogg osv men de e bara så de blir =P  Not my problem =) men men nu har ni gökar som alltid snackar att jag ska skaffa fått rätt.. Con gratz ;) 

 Idag har jag och Daniel kollat på en jätte bra film Knowing hette den.. handla om en flick som föreslått te klassen dom skulle måla en bild om hur dom trodde framtiden skulle se ut o sen efter 50 år skulle man gräva upp det.. så hon tjejen bara skrev en massa siffror. Så 50 år senare så grävde dom upp de så fick en liten kille pappret .. han viste inte va de bettyde men han tog hem de även om man inte fick  ifall de va nått viktit.. så hans pappa fick syn på de och sa till han att han skule lämna de i skolan dan efter. Men senare började pappan studera va de igentligen betyde..  när han såg ett darum som ihan inte hade glömmt, 9/11-2001 och efter de stogg ett annat datum som visade hur många som hade dött på platsen.  Han började kolla igenom resten av datumen och allting stämde överäns. Men de var 3 datum som inte hade inträffat ännu.. Så hur skulle han göra för att stoppa dem ? Och vf kunnde den lilla flicka veta allt som skulle hända?
Kolla på den, den va riktit bra tycker jag iaf.. Men nu ska jag sova klockan börjar bli lite mycket för mig, haha .. Pöss <3



RSS 2.0